Facebook
Костюми по поръчка - Топ класа

Топ класа

Мартин е изискан джентълмен във всяко едно отношение. И външният му вид не прави изключение. Напротив, прави впечатление. Като фен на класическия мъжки стил от глава до пети, без компромиси, Мартин пожела да го върнем в една епоха, в която мъжете са истински мъже, а кавалер не е просто синоним на мил. Направихме го с Мерцедеса на костюмите.

  ЕДУАРД ТИВНАН  

Подобно на всеки добър мъж, и аз се стремя към съвършенство. И подобно на всеки друг, съм установил, че то е непостижимо, за разлика от съвършения костюм.

#classicstyle #backtothe30s
#militaryinspiration #ootdmen
#styleicon #levelup

Стъпка нагоре

Двуредното сако е заявка за по-високо ниво от стандартната формална рамка. Още повече, че пак е на мода, продължавайки да е все така денди. Освен, че е супер класика, е и универсална дреха. Измислено да подчертава талията, то предлага по-изискан и модерен силует и позволява да се играе с форми и пропорции повече от класическия си събрат. За едно по-добро впечатление на работното място, а защо не и за сватба?

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Топ класа

Да ударим рамо

Голямата разлика тук е прехлупването отпред, което сякаш увива торса. Дължината е по-къса от тази на едноредното сако и заедно с високото закопчаване издължава и скулптурира тялото. Острият ревер тип лястовица пресича диагонално към рамото и придава драматичен ефект на фигурата, като подчертава разликата между рамото и талията.

Топ класа

Кръстникът на стила

Вдъхновено от милитъри стила и 30-те години на миналия век, това сако позволява добавянето на много детайли, но Мартин предпочита изчистената визия. Копчетата са с изцяло декоративна функция, тъй като моделът не би стоял добре откопчан, това го знаят всички oldschool джентълмени. И Мартин, като един съвременен Хъмфри Богарт, се нарежда до тях.

almero.bg