Facebook
Костюми по поръчка - Финансистът

Финансистът

Георги се занимава с финанси и често носи костюми. Предстоящата му сватба обаче го кара да се замисли по-сериозно за качеството и изпълнението, което може да получи. Макар в гардероба му да присъстват достатъчно на брой костюми, специалният повод е причината да мине на следващото ниво в мъжката елегантност с ушиването по поръчка.

  Фред Астер  

Често вземам чисто новия си костюм и го удрям няколко пъти в стената, за да го лиша от сковаността на току-що закупено сако и панталон.

#inspiration #gentbelike
#menstyle #davidbeckham
#threepiecesuit #ryangosling

Стилна комбинация от цветове и материи

Младоженският костюм на Георги съчетава няколко основни тона и материи – тъмносиньо за сакото и панталона, златно за хастара и класически пепит за елека.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Финансистът

Аксесоари за завършена визия

Играта с детайлите продължава и върху фигуралния десен на вратовръзката, ризата с маншети за ръкавели, добре оформената брада и смъртоносно лъскавите обувки.

Финансистът

Смели идеи

Георги харесва ушиването по поръчка заради самия процес и начин, по който избираме и комбинираме различните материи, десени и цветове. По-смелите идеи винаги могат да изглеждат едновременно строго, представително и много забавно.

almero.bg