Мода и стайлинг - костюми

Тъмносин костюм

Предимствата на подходящото облекло

От Black Market ви припомняме, че появата на дрехите в живота на хората е постижение на цивилизацията, независимо че днес рядко се замисляме за това. Значенията, които се влагат във всеки детайл от дрехата, представляват своеобразен код, който околните четат. Ето един успех, който постигнахме по отношение на модното послание за делова сериозност в съвременния свят.

Тъмносин костюм от студена вълна

Моден експерт

В нашия екип уважаваме индивидуалното чувство за стил и усещането за мярка на ценителите на красивото. Този мъж знаеше точно какво иска от професионалистите в Black Market и дойде на правилното място, за да го получи.

Тъмносин костюм от студена вълна

Абонамент за изисканост

В Black Market сме безкрайно радостни, когато посрещаме в ателието си клиенти, които идват при нас отново или просто за пореден път, за да подновят гардероба си. Именно към това се стремим: изпълнени модни желания и доволни клиенти. Какво повече можем да искаме като доказателство за оценката на качеството на работата ни?

Костюм в сиви нюанси

Асансьор към успеха

Има някои техники, които могат да те отведат до успеха – професионален или личен, или до онова твое Аз, което ти приляга най-плътно и изважда най-доброто от теб на показ. Една от тях е никога да не забравяш за великолепното впечатление на познати и непознати, оставащо след появата ти в подходящ аутфит, и да не подценяваш силата му.

Тъмносин смокинг от студена вълна

Със стил и достойнство

Така си представяме, че следва да се носи хубавият мъжки официален костюм. Клиентът, който се довери на Black Market и на професионализма ни при проектирането и изработването на качествен смокинг, взе активно участие при селекцията и на най-малкия детайл в него и го носи с достойнство и самочувствие – в стила на Бонд, Джеймс Бонд, чиято запазена марка е именно смокингът.

Ленен спортен костюм

Летен ретро аристократизъм

Лятото е време за промяна, време, в което всички му отпускаме края, време за отдих, за наслада, за приключения, за лични празници, за смелост, за експерименти и ново начало. Екипът на Black Market ви представя неустоима визия, изготвена за специалния повод в живота на наш клиент.

Класически тъмносив костюм

За костюмите, „продаващи” идеи

Каквото и да работите, знаете колко е важно човек да бъде убедителен, когато говори за това, което прави най-добре, колко е важно да печели доверието на хората около себе си. Е, външният вид е първата стъпка към спечелването на доверието на околните и ние в Black Market ще ви го докажем.

Стилен сив костюм

Ключът, който отваря всяка врата

В съвременния свят правилата на играта са ясни. За никого не е тайна, че малко врати остават заключени за добре изглеждащия човек, който знае накъде се е запътил и го показва по всякакъв начин, изразявайки себе си, включително чрез облеклото си.

Тъмносив костюм

Костюмирай се !

“Suit yourself up!”: това са думите на легендарния Барни Стинсън от сериала, който всички помним. За най-важните поводи ние бихме препоръчали, вместо да изпитвате търпението си, пробвайки стотици костюми като Барни, да намерите своя, като се доверите на безпогрешната професионална преценка на екипа на Black Market.

Костюм от студена вълна

Няколко неочаквано добри комбинации

Ние в Black Market смятаме, че елегантността , финесът и престижът невинаги вървят ръка за ръка с високомерен изглед и раздразнителен глас, напротив – по-привлекателни са в комбинация с усмивка, жизнерадостно излъчване и чувствителност към обещанията на живота. С удоволствие ви предлагаме да видите няколко аутфит комбинации, които създадохме за наш клиент спортист – мъж с нюх към хубавото в живота и в гардероба и с височина, която го задължава да поръчва своите дрехи.

Тъмносив костюм от студена вълна

В десетката

Ще забележите, че това е запомняща се визия, в която търсен ефект е балансът – един елегантен и оригинален сет, чийто притежател със сигурност се радва на ненатрапчива забележимост в най-разнообразни среди: на работа, на среща, на парти или в бара с приятели.

Класика и мъжка дързост

Класика и мъжка дързост

Визия, която изготвихме за наш клиент, който искаше да внесе известна доза небрежно излъчване към един иначе безупречен външен вид. И тъй като екипът на Black Market работи професионално, а лицето и поведението на клиента ни подсказаха стил отчасти а ла Д-р Хаус, отчасти а ла някое превъплъщение на Джони Деп, добрият резултат беше гарантиран. Виж сам:

Мъжко сако и панталон

Игра на тонове

След разпускането и празничната еуфория, завладяла началото на май, и след поредицата почивни дни ти напомняме за другата страна на живота – за важните срещи, за които трябва да се подготвиш подобаващо и навреме. И за делничните задачи, и за празничните поводи няма по-добър помощник по пътя към създаването на изключително впечатление от екипа на Black Market, който с удоволствие предложи свой проект за елегантна визия на клиента ни – професионален български спортист, чието лице може би вече познаваш.

Официален костюм и ежедневно облекло

Време за промяна

Не е необходимо да казваме, че в гардероба на всеки уважаващ себе си мъж е нужно да има дрехи за всеки повод, тъй като всеки съвременен човек води динамичен начин на живот и е необходимо да бъде подготвен за всякакъв повод – за работа, свободно време, среща или за по питие вечер.

Дамски костюм

Глътка свеж делови имидж

Въпреки деловата си изисканост женският костюм притежава една особена закачливост, криеща се в изкусителния силует, който придава, привличайки вниманието най-вече с разнообразието в употребата на материали.

Тъмно син костюм

Следващо ниво

Повишението в работата е един добър повод да се почерпиш...с нови дрехи, които да отговарят на твоята по-висока позиция, вдъхвайки авторитета на изкачилият се на следващото ниво мъж. За целта няма по-добър избор от поръчков костюм, който да извади на показ най-доброто от теб.

Униформата на 21-век

Униформата на 21-век

Истината е, че независимо от всички модни тенденции и трендове, които идват и си отиват със светлинна скорост, най-доброто облекло за един мъж винаги ще си остане класическият костюм от две части.

Бежово мъжко сако

Лятна афера

Кой каза, че официалният костюм трябва да е стерилен, тромав и скучен? Не и ние. Лично ние смятаме, че костюмът трябва да отразява настроението на събитието, за което е предназначен. В случая топлото време и приятните поводи ти позволяват точно това, да разчупиш класическия официален силует с по-нестандартни цветови решения - бяло, бежово, синьо.

Мъжки стайлинг за всеки ден

Бонус точки за практичност

Това е още един наш клиент, когото ти представяме, за да се убедиш с очите си в практичната универсалност на дизайнерските решения, които ние в Black Market създаваме винаги и специално за теб.

Мъжки делови костюм

Бизнес класа

Работата в големия град, сериозните ангажименти и постоянните контакти с хора изискват съобразяване с факта, който все повече изследвания потвърждават – доверието в работна среда се базира освен на умения, и на външен вид. В Black Market знаем това.

Голям размер мъжки костюм

Максимален ефект

За професионалното изработване на официален абитуриентски костюм към нас се обърна един клиент с по-нестандартна фигура и по-голям размер. В Black Market създадохме визия, която да му осигури комфорт и увереност в този важен за него момент.

Мъжки костюм

Професионализъм с вратовръзка

Офис средата, сериозната работа, високата позиция и отговорността изискват демонстрация на авторитет и професионализъм. Екипът ни изготви проект за строгата визия на наш клиент, държащ на вида си и на впечатлението за непоколебимост, което създава.

Стайлинг за клуб

Shaker Maker

Изтъкнат познавач на британската алтернативна сцена, известен клубен DJ и нещо като легенда на нощния живот в София. Както виждате, когато се забъркаш с нас, да изглеждаш като някой от братята Gallagher не изглежда ретроградно дори днес, почти двайсет години след като те превзеха световните стадиони.

Стайлинг за сцена

Дами, без господа

Дами, отегчени ли сте от стандартното женско облекло? Търсите нещо с повече отношение и тежест? Ръководната роля на жената расте с всеки ден, и за да следва тази посока, тя трябва да изглежда подобаващо.

Стайлинг на ежедневно облекло

Втори път наоколо

Не мина много време, преди да потърсят услугите ни отново. Е, какво по-голямо признание от щастлив клиент, който повторно чука на вратата ти?

Стайлинг спортно-елегантен стил

Добрите момчета

Да-да-да-да-да, и аз смятам, че по принцип съм добро момче, освен когато не реша нещо друго . Но и в двата случая за нищо на света не се отказвам от папийонката си.

Цветен костюм

Небрежна елегантност

Целта на поръчковия проект за абитуриентски костюм този път беше да съчетаем младежкия дух и небрежната визия с нещо индивидуалистично, оригинално и шик. Нестандартните цветови комбинации са изключително актуални, така че решихме да следваме тенденцията.

Елегантен мъжки костюм

Последния абитуриентски запой

Ако си от онези, които трудно се разделят с комфорта си или пък с непосредствената си естественост, ако мислиш, че костюми носят само „сватбарите”, то ние от Black Market ще ти покажем, че не само „официалният” анцуг предлага удобство и че трябва да си дадеш шанс да погледнеш себе си с нови очи. Ето и метаморфозата, която постигнахме с наш клиент абитуриент.

Ежедневни мъжки дрехи

Hello, Lora Palmer

“Специален Агент Дейл Купър докладва, добро утро...” Ъ-ъ-ъ-ъ, така де, ако не той, то поне това, което би трябвало да представлява според нас.

Стайлинг на ежедневно облекло

Рокенрола ли си?

За да приличаш на британски гангстер вече не е нужно да си Джейсън Стейтъм. Нито да се занимаваш с префърцунени лондонски бутици. И още по-малко да се разделяш с четирицифрени суми. Ако не ни вярваш, звънни на Гай Ричи.

Тъмносин костюм

Колко е важно да бъдеш сериозен

Предизвикваме те да се осмелиш, да проявиш креативност и да изразиш себе си свободно чрез визията си. Бъди сигурен, че единственото, с което не бихме експериментирали в Black Market, е качеството.

В Black Market ще се погрижим за твоята визия от игла до конец

Кроене детайли Проба сако

Ушито по поръчка

Знаем, че през 21-ви век индивидуалността е всичко. Предразсъдъците отдавна не бива да са нещо определящо нито за мисленето, нито за дрехите в гардероба ти. Именно за това искаме да акцентираме върху услугата „Ушито по поръчка”, която предлагаме. Защото тя е най-добрият начин да намериш себе си в свят, в който хиляди брандове проповядват своите разбирания за това какво е стил и мода. С напредването на годините все повече хора ще се опитват усилено да те убедят, че ти си лична карта, която се самоидентифицира с различни марки, но истината винаги ще бъде съвсем друга. Ти преди всичко си личност. Точно това искаме да ти напомним ние.

Чанта и бижута

Аксесоари

Аксесоарите са онези малки акценти, които поставят окончателните щрихи върху визията ти. За някои те са просто детайли от второстепенно значение, но ние сме на друго мнение. Защо? Защото, за да твърдиш, че имаш стил е важно да обръщаш внимание и на аксесоарите.

Избрани марки

Black Market си партнира с някои от най-уважаваните и доказали се модни брандове на пазара. Искрено вярваме, че съвместната ни работа ще помогне както на нас, така и на тях да достигаме по-лесно до хората, които имат нужда от нещо колкото ново и различно, толкова и класическо и познато.