Мода и стайлинг - рокли

Коктейлна рокля

Усещане за жена

Роклята е подходяща както за делова среща и парти, така и за кино, театър или за вечер, прекарана в ресторант с половинката или в бар с приятели. Изработена е от висококачествен сатениран памук в елегантен тъмен нюанс на синьо-зеленото – наситен цвят, свързван с морето и нощното небе.

Черно бяло рокля

В страната на чудесата

оклята е изработена от сатен с пеперуден принт в черно-бяло – черни пеперуди на бял фон. Кройката й е нестандартна. В горната си част роклята е прибрана, а в долната – обемна. Деколтето й е около шията. Ръкавите са с дължина до лакътя. От най-стеснената част – талията, започва разширяването на дрехата надолу чрез множество плисета. Дълга е до земята.

Червена рокля

Модна визитка

Цветът на роклята е топъл и страстен, а и изключително актуален за дамските вечерни тоалети през настоящия летен сезон. Струва си да се подчертае връзката на този нюанс от червената палитра с френския град Бордо и едноименното вино, произхождащо от там, за да бъдат обяснени асоциациите, които цветът буди.

Семпла коктейлна рокля

Две сватби и половина...

Ето, че за първи път ни се случи да създадем едновременно стайлинги за няколко събития на едно и също лице. Този път имахме задача да ушием и намерим рокли, които да са подходящи за клиентката ни, на която и предстоеше да бъде шаферка на две различни сватби.

Черна рокля на точки

Вечния десен

Както повечето жени и тази наша клиентка обожава да разнообразява своя гардероб с нови и свежи дрехи. Тя ни потърси с конкретна идея и повод, като желанието и беше да получи висококачествена, стилна но не задължаваща рокля по повод осми март.

В страната на чудесата

В страната на чудесата

Точно така се чувстваше клиентката ни по време на фотосесията - облечена в рокля, за която винаги е мечтала и заобиколена от носещия леко фантастични нюанси декор на Природонаучния музей в София.

Дамска рокля с цветя

Златна среда

Всяка жена в определен момент има нужда от рокля, която нито е твърде официална, нито твърде сладникава и претрупана, но същевременно би била адекватна за всеки един повод, а в Black Market знаем как да намираме тази златна среда.

Стайлинг в ретро стил

Винтидж през 21 век

Не, никой от нас не помни пролетта на 1952 г., нито имаме под ръка машина на времето, за да се върнем половин век назад. Истината е, че отново използвахме най-силните си оръжия - труда и отдадеността си - и превърнахме една съвременна красавица в убийствена винтидж принцеса.

Официална бална рокля

Aбитуриентски бал

Абитуриентският бал несъмнено е едно от най-важните събития в живота на повечето млади хора и както при всеки такъв повод, ние от Black Market сме тук, за да му придадем различно измерение.

Черна вечерна рокля

Black Label by Black Market

Знаем, че всяка жена трябва да притежава малка черна рокля, а желанието на клиентката ни беше да направим секси интерпретация на роклята. За да бъде стилна и предизвикателна, решихме да я направим да приляга плътно по тялото и да загатнем с полупрозрачен материал.

Цветен дамски гащеризон

Лятна безтегловност

Закачлива лятна визия, нов и различен стайлинг, показващ добре поддържано тяло и слънчев загар, който да те отличава от всички, обличащи се по калъп. Предлагаме ти да видиш какво създадохме по вкуса и мерките на наша клиентка с нестандартен стил.

Ретро рокля

Любима рокля в ретро стил

Представяме класно изпълнение на проект за женствена рокля в ретро стил, вдъхваща аристократичност на осанката и изящност на всяко движение на дамата, която я избра и поръча, доверявайки се на екипа ни.

Стайлинг на ежедневно облекло

Шик в лятна нощ

Идеята беше да направим рокля, с която да постигнем стилна и шикозна визия. Дреха, с която клиентката да избяга от ежедневието и да прекара нощта в елегантна атмосфера.

Официална бална рокля

Бална рокля

Създаването на поредна бална рокля от нас не бе плод на случайност, а на факта, че ако някой иска да бъде далеч от типичния за абитуриентските балове кич. В Black Market можем да направим най-доброто предложение - и от естетическа, и от финансова гледна точка.

Стайлинг на парти

Тематично парти с Black Market

След дълга обиколка из добрите магазини набавихме по две рокли за всяко момиче и подходящите аксесоари и обувки към тях. Направихме и проба, за да сме сигурни, че всичко ще бъде наред с дрехите.

Нещо спортно елегантно

Нещо спортно-елегантно

Решихме този път да разнообразим новият модел, като се спряхме на светло лилава основа. Роклята отново е падаща свободно надолу, с набор в долната част, без ръкави и като закачлив детайл прибавихме яка, която пада свободно на долу.

В Black Market ще се погрижим за твоята визия от игла до конец

Кроене детайли Проба сако

Ушито по поръчка

Знаем, че през 21-ви век индивидуалността е всичко. Предразсъдъците отдавна не бива да са нещо определящо нито за мисленето, нито за дрехите в гардероба ти. Именно за това искаме да акцентираме върху услугата „Ушито по поръчка”, която предлагаме. Защото тя е най-добрият начин да намериш себе си в свят, в който хиляди брандове проповядват своите разбирания за това какво е стил и мода. С напредването на годините все повече хора ще се опитват усилено да те убедят, че ти си лична карта, която се самоидентифицира с различни марки, но истината винаги ще бъде съвсем друга. Ти преди всичко си личност. Точно това искаме да ти напомним ние.

Чанта и бижута

Аксесоари

Аксесоарите са онези малки акценти, които поставят окончателните щрихи върху визията ти. За някои те са просто детайли от второстепенно значение, но ние сме на друго мнение. Защо? Защото, за да твърдиш, че имаш стил е важно да обръщаш внимание и на аксесоарите.

Избрани марки

Black Market си партнира с някои от най-уважаваните и доказали се модни брандове на пазара. Искрено вярваме, че съвместната ни работа ще помогне както на нас, така и на тях да достигаме по-лесно до хората, които имат нужда от нещо колкото ново и различно, толкова и класическо и познато.