Мода и цялостен стайлинг в Black Market

Цялостният стайлинг означава, че можем да осъществим всяко твое желание и да те накараме да изглеждаш точно така, както искаш - без значение дали имаш ясна идея или все още се опитваш да намериш своя собствен стил. Най-важното е, че ние ще реализираме цялостния проект, а в центъра на действията си ТИ . Ти решаваш дали искаш нещо специално ушито за теб или колекция от дрехи, подбрани от любимите ти магазини и модни брандове. Ти определяш бюджета, в който искаш да се вместиш, и стиловите рамки, в които да разработим стайлинга, както и интензитета на целия процес. Пестиш време и финанси, и получаваш нещо завършено и готово, като можеш да бъдеш облечен от главата до петите за всеки възможен повод и да имаш абсолютно всичко, което поискаш, и същевременно получаваш цялото внимание, от което се нуждаеш, за да ти покажем, че като наш клиент, ти си специален.

Blаck Market Studio може да ти осигури нужния стайлинг за всяка една ситуация и всеки един момент от личния ти и професионален път. Независимо дали се нуждаеш от подходящо облекло в ежедневието, работата, партито на годината или някой официален повод, с нашите предложения ти ще се чувстваш намясто във всеки един от тези случаи.


Избор на концепция

Избор на концепция

Можеш да бъдеш както абсолютно пунктуален, така и да оставиш творческите решения на нас - отново ти си на ход.

Изборът на концепция може да тръгне както от някоя по-абстрактна идея, която имаш или от това, че държиш на определена материя, плат или детайл, така и от готов модел на нещо, което ти е харесало от някоя снимка, плакат, списание... Нашата роля е да направим малко по-задълбочено проучване, съобразено с индивидуалните ти физически характеристики и вкусове и да ти предложим няколко различни крайни варианта, между които можеш да избереш този, който те удовлетворява в пълна степен.


Изготвяне на проект

Изготвяне на проект, избор на материали

След като заедно сме избрали базов модел, който да следваме, започва процесът по превръщането му в нещо по-конкретно, като с наша помощ идеите ти започват да придобиват завършен вид. Това е етапът, в който уточняваш детайлите - избираш платове, кройки, цветова гама и т.н., както и можеш да решиш дали да заложиш на дрехи, които могат да бъдат намерени от всеки по магазините, или да се довериш на услугата ни „Ушито по поръчка”, гарантираща ти , че ще изглеждаш напълно уникално и различно от всеки друг.

ПроектИзготвяне на проект за ушиване на дрехи БюджетБюджет за дрехи МатериалиПлатове МеркиВземане на мерки

Реализация на стайлинг

Реализация на цялостния стайлинг

С уточняването на детайлите и точните за теб решения, идва и същинската реализация на стайлинга, с чийто окончателен вид ти вече си запознат. Определят се крайните срокове, в които да очакваш завършването на поръчката и за сравнително кратък период намираме или шием за теб всеки компонент от бъдещата ти нова визия, като по този начин ти спестяваме ужасно много време, което иначе би изгубил в обикалянето на магазини и купуването на дрехи, за които има вероятност никога да не бъдат точно това, което си искал. Накрая си тръгваш от Black Market Studio доволен, и то без да си направил нито един компромис със себе си.

Ушито по поръчкаШивашки услуги АксесоариАксесоари Избрани маркиИзбрани мерки СрокСрокове за изработка на дрехи

Какво още?

Black Market Studio предлага и допълнителен набор от услуги, които не са директно свързани с облеклото ти, но могат да окажат влияние върху външния вид и самочувствието ти, и да допълнят всичко, за което би могъл да се сетиш при посещението си при нас.

Грим

Гримът е важна част, за завършването на визията, и цялостното излъчване. Дали да бъде лек и нежен, дискретен и подчартаващ красотата на лицето, дневен или вечерен, това зависи както от тоалета и индивидуалните желания, така и от повода.

Гримиране

Прическа

Знаем, че неподходящата прическа може да изиграе лоша шега дори и на най-съвършения костюм, така че в случай на нужда сме готови да те оставим на въображението на нашия стилист.

Прическа

Фотография

Фотография във всичките и възможни варианти - професионални фотосесии на стайлинги, персонални фотосесии, рекламна фотография или отразяване на различни събития.

Фотография и стайлинг

Аксесоари

Аксесоарите са онези малки акценти, които поставят окончателните щрихи върху визията ти. За някои те са просто детайли от второстепенно значение, но ние сме на друго мнение.

Черна чанта Слънчеви очила Вратовръзки Папийонки Шалове Дамски обувки