Мода и стайлинг за всеки ден

Класически тъмносив костюм

За костюмите, „продаващи” идеи

Каквото и да работите, знаете колко е важно човек да бъде убедителен, когато говори за това, което прави най-добре, колко е важно да печели доверието на хората около себе си. Е, външният вид е първата стъпка към спечелването на доверието на околните и ние в Black Market ще ви го докажем.

Суичър с две лица

Арт истории

Онези, които се занимават с изкуство, са отдадени на това, което създават, с цялото си съзнание. Животът им е свързан с творчество, а въображението им е крачка пред въображението на останалите. И това, уверяваме ви, често си личи по външността им.

Черно бяло рокля

В страната на чудесата

Има дрехи, които те повдигат на няколко сантиметра от повърхността на земята. Лекота, баланс, изящество. Дрехи, които са правени само за теб. Тази рокля е една от тях и е знак за безпогрешното чувство за стил на дамата, която се довери на професионалните услуги на Black Market.

Костюм в сиви нюанси

Асансьор към успеха

Има някои техники, които могат да те отведат до успеха – професионален или личен, или до онова твое Аз, което ти приляга най-плътно и изважда най-доброто от теб на показ. Една от тях е никога да не забравяш за великолепното впечатление на познати и непознати, оставащо след появата ти в подходящ аутфит, и да не подценяваш силата му.

Ежедновно сако и панталони

Ключът, който отваря всяка врата

В съвременния свят правилата на играта са ясни. За никого не е тайна, че малко врати остават заключени за добре изглеждащия човек, който знае накъде се е запътил и го показва по всякакъв начин, изразявайки себе си, включително чрез облеклото си.

Късо палто за всеки ден

3 в 1 - няколко неочаквано добри комбинации

Ние в Black Market смятаме, че елегантността , финесът и престижът невинаги вървят ръка за ръка с високомерен изглед и раздразнителен глас, напротив – по-привлекателни са в комбинация с усмивка, жизнерадостно излъчване и чувствителност към обещанията на живота. С удоволствие ви предлагаме да видите няколко аутфит комбинации, които създадохме за наш клиент спортист – мъж с нюх към хубавото в живота и в гардероба и с височина, която го задължава да поръчва своите дрехи.

Облекло за всеки ден

Градски шик

Имахме задачата да изготвим ежедневен и в същото време небрежно елегантен сет, който да изпълнява функцията на стилна и комфортна униформа за забързаното всекидневие на наш клиент.

Черна рокля на точки

Вечния десен

Както повечето жени и тази наша клиентка обожава да разнообразява своя гардероб с нови и свежи дрехи. Тя ни потърси с конкретна идея и повод, като желанието и беше да получи висококачествена, стилна но не задължаваща рокля по повод осми март.

Черно мъжко палто

Градски войн

В студените зимни дни палтото се превръща в незаменима част от ежедневното облекло. Именно то е дрехата, която чрез уникалния си дизайн може да открои притежателя си от носещите масова конфекция, предназначена за този сезон.

Дамско палто

Зимна приказка

Шик и комфорт. Да, това са двете неща, които трябваше да съчетаем в ушиването на палто за наша клиентка. Едно палто, което да е едновременно елегантно и удобно, да не е строго, а да подчертава младежкия дух.

Панталон и тениска

Аз искам - революция

Как изглежда днешния човек бунтар, откъснат от светлините на прожектора? Яко! Музикантите са носени по ръба на множество течения, от които винаги може да се подбере най-доброто, а ние сме тук само за да им помогнем.

Ежедневно облекло

Глътка свеж делови имидж

Въпреки деловата си изисканост женският костюм притежава една особена закачливост, криеща се в изкусителния силует, който придава, привличайки вниманието най-вече с разнообразието в употребата на материали.

Tениска по поръчка

Втора кожа

Към нас се обърна човек, който държи всяка негова дреха да притежава уникален и неповторим белег. Заехме се да изработим проект за тишърт с изрисувани графични изображения.

Суичър с качулка

С две лица

Чудите се дали покрай всички бални рокли и по-официални облекла, които създаваме, можем да се справим и също толкова добре, когато става въпрос и за по-спортно облекло? Настоящият стайлинг идва, за да отговори „да” на този въпрос.

Стайлинг в ретро стил

Винтидж през 21 век

Не, никой от нас не помни пролетта на 1952 г., нито имаме под ръка машина на времето, за да се върнем половин век назад. Истината е, че отново използвахме най-силните си оръжия - труда и отдадеността си - и превърнахме една съвременна красавица в убийствена винтидж принцеса.

Черно на бяло

Черно на бяло

Тениската с лично послание винаги е била идеален подарък за близките хора. В този случай ни се довери човек, който търси уникална дреха за свой приятел.

Цветен дамски гащеризон

Лятна безтегловност

Закачлива лятна визия, нов и различен стайлинг, показващ добре поддържано тяло и слънчев загар, който да те отличава от всички, обличащи се по калъп. Предлагаме ти да видиш какво създадохме по вкуса и мерките на наша клиентка с нестандартен стил.

Стайлинг спортно-елегантен стил

Добрите момчета

Да-да-да-да-да, и аз смятам, че по принцип съм добро момче, освен когато не реша нещо друго . Но и в двата случая за нищо на света не се отказвам от папийонката си.

Нещо спортно елегантно

Нещо спортно-елегантно

Този стайлинг идва в подкрепа на думите ни, че в Black Market можете да получите абсолютно всичко, което пожелаете. В случая - нещо спортно-елегантно, добавящо цяла нова палитра цветове към настъпващото с бързи крачки лято, което всички ние очакваме с нетърпение.

Ежедневни мъжки дрехи

Hello, Lora Palmer

“Специален Агент Дейл Купър докладва, добро утро...” Ъ-ъ-ъ-ъ, така де, ако не той, то поне това, което би трябвало да представлява според нас.

Стайлинг на ежедневно облекло

Дрехите казват всичко

Напомняме ти, че за някои хора тези дни са нещо повече от синоним на „парти”. Tочно по тази причина те имат нужда да изглеждат спретнати, но същевременно достатъчно „достъпни”, за да се чувстват комфортно във всеки един момент и да не се притесняват да бъдат център на внимание. Ние знаем как да постигнем този баланс.

Стайлинг на ежедневно облекло

Рокенрола ли си?

За да приличаш на британски гангстер вече не е нужно да си Джейсън Стейтъм. Нито да се занимаваш с префърцунени лондонски бутици. И още по-малко да се разделяш с четирицифрени суми. Ако не ни вярваш, звънни на Гай Ричи.

Ежедневна червена рокля

Две сватби и половина...

Ето, че за първи път ни се случи да създадем едновременно стайлинги за няколко събития на едно и също лице. Този път имахме задача да ушием и намерим рокли, които да са подходящи за клиентката ни, на която и предстоеше да бъде шаферка на две различни сватби.

Ежедневно облекло

Време за промяна

Не е необходимо да казваме, че в гардероба на всеки уважаващ себе си мъж е нужно да има дрехи за всеки повод, тъй като всеки съвременен човек води динамичен начин на живот и е необходимо да бъде подготвен за всякакъв повод – за работа, свободно време, среща или за по питие вечер.

Стайлинг на ежедневно облекло

Втори път наоколо

Не мина много време, преди да потърсят услугите ни отново. Е, какво по-голямо признание от щастлив клиент, който повторно чука на вратата ти?

Мъжко палто

Демонична елегантност

Палтото е вталено, а силуетът – издължен, с двуредно закопчаване. Материалът е вълна с текстура „рибена кост”, която придава дълбочина на изчистената линия.

Широки мъжки дънки

Идентичност по мярка

Задачата ни беше да пресъздадем любим модел на клиента – широки дънки в негов стил, които да бъдат едновременно удобни и подходящи за носене в различни ситуации, предполагащи различни аутфит решения.

В Black Market ще се погрижим за твоята визия от игла до конец

Кроене детайли Проба сако

Ушито по поръчка

Знаем, че през 21-ви век индивидуалността е всичко. Предразсъдъците отдавна не бива да са нещо определящо нито за мисленето, нито за дрехите в гардероба ти. Именно за това искаме да акцентираме върху услугата „Ушито по поръчка”, която предлагаме. Защото тя е най-добрият начин да намериш себе си в свят, в който хиляди брандове проповядват своите разбирания за това какво е стил и мода. С напредването на годините все повече хора ще се опитват усилено да те убедят, че ти си лична карта, която се самоидентифицира с различни марки, но истината винаги ще бъде съвсем друга. Ти преди всичко си личност. Точно това искаме да ти напомним ние.

Чанта и бижута

Аксесоари

Аксесоарите са онези малки акценти, които поставят окончателните щрихи върху визията ти. За някои те са просто детайли от второстепенно значение, но ние сме на друго мнение. Защо? Защото, за да твърдиш, че имаш стил е важно да обръщаш внимание и на аксесоарите.

Избрани марки

Black Market си партнира с някои от най-уважаваните и доказали се модни брандове на пазара. Искрено вярваме, че съвместната ни работа ще помогне както на нас, така и на тях да достигаме по-лесно до хората, които имат нужда от нещо колкото ново и различно, толкова и класическо и познато.