Рокля за абитуриентски бал

Абитуриентският бал е събитие което завършващите планират с месеци, а дамите дори повече от година. За този специален повод, всеки иска да бъде неповторим и уникален, а за това Black Market е точното място за теб!

Бална рокля

Създаването на поредна бална рокля от нас не бе плод на случайност, а на факта, че някой иска да бъде далеч от типичния за абитуриентските балове кич. В Black Market можем да направим най-доброто предложение - и от естетическа, и от финансова гледна точка.

Официална бална рокля Бежова официална рокля Бална рокля рокля

Концепция и вдъхновение

Когато имаме за клиент абитуриент ние се вълнуваме заедно с него, тъй като работата ни се състои не просто в това да направим красива рокля, а тя да бъде стилна по мода и нечия сбъдната мечта. Задачата ни тук бе да създадем уникална визия и да я приспособим към човека, за когото правим тоалета и така той да получи това, което най–много е искал, като освен красива и бляскава, роклята да бъде стилна, модерна и не на последно място – да е комфортна и удобна. Важнo е да избягаме от стереотипите и кича, да подберем най–добрите и подходящи материали и да дадем професионални съвети за създаване на цялостна визия за да изглеждате прекрасно и уверени не само пред нашия обектив.

Проект

Всеки бъдещ абитуриент има поне няколко идеи за това как иска да изглежда, а за да подберем най-подходящи за него кройка, модел и цялостна визия, ние се заемаме веднага да направим проект и да конкретизираме тези идеи - подбираме подходящи платове и правим скици на различните модели рокли, съобразени с модните тенденции, обсъждме подходящите аксесоари и не на последно място предвидения бюджет в който трябва да влезем.

Бална рокля по поръчка

Аксесоари

Аксесоарите могат да бъдат всякакви. Понякога те имат само модна декоративна функция, но и много често са и функционално допълнение към тоалета.

Обувки

За тази бежова рокля обувките трябваше да са официални на висок ток и много светли. Предвид малкия размер на крака, знаехме, че ще бъде трудна задача да намерим подходящи, толкова малък номер. Затова задълбочихме търсенето и проверихме в интернет, където в онлайн магазин, намерихме подходящия чифт елегантни, по мода, затворени и в тон с роклята.

Бежови дамски обувки

Аксесоар за коса

След като разбрахме каква ще е прическата на момичето решихме, че ще е идеално да добавим цвете за косата, като тези с които украсихме роклята. През пролетно-летния сезон този акцент е изключително на мода. Малък детайл, който придава блясък не само на роклята, а и на цялата визия. И за финал, съвсем леко акцентирахме на деколтето, с много финно бижу - тънка сребърна верижка, в комплект с малки сребърни обеци, които подсилиха женственото излъчване на клиентката.

Аксесоар за коса

Цена и срок

Създаването на такава рокля изисква време, отдаденост и внимание към всеки елемент.

Бежова абитуриентска рокля
600лв

За да бъде клиентката ни спокойна, си поставихме необходимия срок от един месец за да изпълним поръчката перфектно до последния детайл.

Бежова абитуриентска рокля

Момичето се свърза с нас с ясната идея – да направим рокля, която бе харесала и тъй като е много малък размер, единственото решение беше да я ушием по мода и нейни мерки. Придържахме се към модела състоящ се от две части - бюстие и пола от волани. Идеята на роклята е да се прелива от тъмно към светло в бежовата гама, идеална за нейното излъчване.

Официална дамска рокля

Първо взехме мерките на момичето, за да можем да направим пропорциите на роклята според нейната фигура. След като избрахме цветовете, които в момента са на мода, определихме и реда, в който да се преливат. Трябваше да изберем и подходящ материал за целта. За конкретния случай решихме да използваме плат, който да има блясък, за това се спряхме на тафта, материал с необходимия ефект.

Бежова бална рокля по поръчка

Скроихме горната част от роклята, бюстие, тип корсет, което е винаги на мода и това бе и най–тъмният елемент. След това, за да направим преливката по плавна, смесихме различни цветове плат, като ги плисирахме в областта на талията. След това направихме проба, на която решихме воланите да започнат от ханша. Подредихме ги на пластове в различни цветове и между тях добавихме тюл, за да придаде по ефирно излъчване. За да направим роклята по-функционална и модерна, прибавихме подвижен шлейф, който превръща късата рокля в дълга, така изглежда, че получава два съвсем различни тоалета. На последната ни среща решихме да подсилим детайлите, като добавихме цветя над воланите, направени от платовете, които използвахме за ушиването на роклята. Направихме тоалет по мода, с който едно момиче да се превърне в стилна, ефирна и женствена дама и да бъде център на вниманието на абитуриентския си бал.

Разгледайте още стайлинги