Втори път наоколо

Една от основните ни цели в Black Market е не просто да създаваме стайлинг, а да създаваме желанието у всеки наш клиент да се върне отново и отново, защото при нас вие не само може да освежите личния си гардероб, а да бъдете облечени по мода независимо дали става въпрос за ежедневно облекло или официален повод. При нас получавате нещо уникално и специално.

Всеки път по нещо

Не мина много време, преди да потърсят услугите ни отново. Е, какво по-голямо признание от щастлив клиент, който повторно чука на вратата ти?

Мъжка риза и сако Мъжко облекло за всеки ден Мъжки стайлинг за всеки ден

Концепция и вдъхновение

За пореден път с нас се свърза клиент, който искаше да направим нови предложения, които да са в крак с новите модни тенденции и съобразени със структурата му и начина му на живот.

Мъжки стайлинг

За него създадохме сетове според сезона /вече два/, като всеки от тях може да бъде променян и към него могат да бъдат добавяни различни дрехи и аксесоари и така на практика да се получават различни визии, които да бъдат съобразени с актуалната мъжка мода. Нашата задача бе да селектираме цветове, които си пасват и да прибавяме аксесоари, които да разнообразяват тоалетите, като правим селекции от подбрани магазини и ушиваме някои неща по мярка, а всеки следващ път можем да добавяме по някой артикул – дънки или някой моден аксесоар, т.е инвестицията е дългосрочна. Осигуряваме му всичко за всяка ситуация или повод – работа, среща, парти или да тръгне на път. Естествено е човек, който ни се е доверил, да се ползва с преференции.

Аксесоари

Шалове, шапки, кърпички, чанти, всички те са идеален начин за разнообразяване на тоалетите и са свежа нотка към скучните силуети от близкото минало.

Спортна чанта и кецове

Чантата е вече задължителен артикул в гардероба на всеки млад човек и не поради това, че е продиктувано от мода, а от гледна точка на това, че водим все по–динамичен начин на живот и е нужно да има в какво да сложим всичко необходимо за деня, а понякога и за целия уикенд. Затова избрахме удобна и спортно-елегантна чанта Fred Perry от изкуствена кожа със страничен джоб и дълга подвижна дръжка, която идеално се връзва на всичките стайлинги които досега съдадохме и обухме клиента в удобните, класически кецове от Converse, отдавна превърнали се в символ на младежкия дух и олицетворяват уличния шик в комбинация с дънки и сако, а и са подходящи дори и за по-официален костюм.

Спортна мъжка чанта

Черна вратовръзка

Тясната памучна вратовръзка засилва формалността на визията, а и аксесоар който е винаги актуален и на мода. Придава сериозност, а носена след работно време става елегантен аксесоар за вечерна среща. Аксесоар, който винаги може да е под ръка и да стои добре на яката на всяка риза.

Черна вратовръзка
Костюм по поръчка в Black Market Дънки по поръчка в Black Market

Цена и срок

След като имахме фиксиран бюджет и предпочитани брандове, направихме проучване и конкретизирахме какво ще включва стайлингът. Тъй като бюджетът не беше достатъчен за да набавим всичко от избраните магазини, направихме компромис с някои неща, като ги взехме на по–ниска цена.

Сиво сако
390лв
Риза пепит
120лв
Черна вратовръзка
50лв
Спортна чанта
130лв
Кецове
120лв

Намерихме бърз начин да облечем клиента както пожелае – да се чувства удобно и комфортно, да бъде по мода и стилен и елегантен по всяко време. Идеален начин да разнообрази гардероба си и да бъде винаги подготвен за предстоящи събития.

Риза пепит и сиво сако

Вторият път заложихме на по-тъмната гама и неутрални цветове. Като този път избрахме тъмни и тесни дънки с „износен” ефект и добавихме риза от памук на класическото каре „пепит” - подходящи както за офиса, така и за вечер с колеги и приятели.

Мъжки дънки и кецове Мъжко сиво сако и риза

Тъй като ризата е основен акцент в гардероба на клиента и е дреха, която може да разнообрази всеки стайлинг, решихме да не правим компромис с нея. Нейната кройка е модерна и вталена и подчертава фигурата, а класическото каре освежава целия силует като изпъква под сако или пуловер.

Мъжка риза каре

Сакото, което добавихме, е елегантен завършек на тоалета, направено от сива фина вълна, вталено е и с модерния си силует, придава луксозен вид на ежедневния стайлинг. А когато е носено с подходящите панталони е и идеален тоалет за по-официални събития, като класически костюм който винаги е на мода. Така подновихме гардероба на клиента, в който нито една дреха не е случайна и има своята функция да подчертава характера и стила на своя собственик.

Мъжки стайлинг за всеки ден

Разгледайте още стайлинги