Зимна приказка

Защо да не добавите приказния елемент и към визията си, ако вече е налице в представите ви? Това е напълно възможно с наша помощ. В конкретния случай екипът на Black Market имаше задачата да създаде палто, подходящо за най-студените и снежни зимни дни. Това е един модел, вдъхновен по-скоро от модерния прочит на приказките на Братя Грим, а не от драматичните събития в „Зимна приказка” на Шекспир. Дрехата осигурява комфорт и топлина и носи усещане за уют и мода на онзи, който я носи.

Различното палто

Ако никъде не намираш палтото, което ти се носи, то тогава Black Market е точното място за теб. Можеш да бъдеш и да изглеждаш така, както пожелаеш.

Дамско палто с качулка Късо дамско палто Сиво дамско палто

Концепция и вдъхновение

Шик и комфорт. Да, това са двете неща, които трябваше да съчетаем в ушиването на палто за наша клиентка. Едно палто, което да е едновременно елегантно и удобно, да не е строго, а да подчертава младежкия дух на притежателката си. Мека броня за сивото ежедневие и приказна премяна за студените дни. Палто издаващо мода и стил, с малък закачлив детайл, който да добавя свеж акцент на целия тоалет.

Концепция и вдъхновение

Проект

Следвахме стриктно идеята на клиентката ни да създадем идеалното и мечтано палто, което да придава приказно усещане в ежедневието й. За тази цел направихме няколко скици, преди да материализираме дрехата. След като се спряхме на модел, избрахме подходящ материал и направихме необходимите проби и уточнихме и най-малкия детайл, създадохме дреха, подхождаща на младежката визия на клиентката и на енергичния й темперамент при това ушито по последна мода.

Изготвяне на проект

Цена и срок

Разполагахме с достатъчно време за завършването на проекта, като през това време осъществихме две проби.

Сиво дамско палто
300лв

Дамско палто

Палтото е изработено от вълна , сиво е на цвят и е с голяма качулка. То е разкроено в долната си част, завършено с ръчно изработен завършващ цялостния вид на дрехата колан с панделка в тъмен нюанс на червеното. Това е вкусът на модата на нашата клиентка.

Палто по поръчка

Разгледайте още стайлинги