Игра на тонове

След разпускането и празничната еуфория, завладяла началото на май, и след поредицата почивни дни ти напомняме за другата страна на живота – за важните срещи, за които трябва да се подготвиш подобаващо и навреме. И за делничните задачи, и за празничните поводи няма по-добър помощник по пътя към създаването на изключително впечатление от екипа на Black Market, който с удоволствие предложи свой проект за елегантна визия на клиента ни – професионален български спортист, чието лице може би вече познаваш.

Kласически костюм от три части

Външният вид е от голямо значение, независимо дали си на бизнес или приятелска среща.

Бяла риза Комбинация от риза и елек Сако и елек за елегантна визия

Концепция и вдъхновение

Разбира се, водеща при работата и по този проект е концепцията ни за качествено изпълнение на поръчката и за отнасяне с максимално внимание към желанията на клиента.

Концепция и вдъхновение

Услугите ни потърси български футболист, който се нуждаеше от професионален дизайнерски поглед върху възможностите за създаване на официална визия

Спряхме се на сет от три части, вдъхновен от последните модни трендове, които следва обявеният за един от най-стилните мъже в света Дейвид Бекъм – колега на клиента ни по професия, а вече и по стил.

Проект и срок

Клиентът на Black Market избра костюмът му да бъде ушит по поръчка. Нашият екип му предложи експертната си преценка, за да направи своя информиран избор по отношение на кройка, цветове и материи, така че след завършването на проекта да се чувства напълно естествено и комфортно в костюма си. Ние смятаме, че ако в гардероба на един мъж вече присъства класически черен костюм, е време за следващата стъпка. Решихме сетът да включва няколко цвята – черни панталон и елек, както и сиво сако от студена вълна, а така също и бяла памучна риза. И макар че комбинацията е от сравнително строги и студени цветове, съчетанието на именно тези тонове и контрастът, който те създават в рамките на цялостната визия, има безспорен ефект за окото.

Концепция и вдъхновение

Аксесоари

За да поставим още няколко микроакцента в представителния и привлекателен вид на клиента, изработихме черна вратовръзка и бяла кърпичка за джоб.

Черна вратовръзка
Костюм по поръчка в Black Market

Проект и срок

Решихме сетът да включва няколко цвята – черни панталон и елек, както и сиво сако от студена вълна, а така също и бяла памучна риза. И макар че комбинацията е от сравнително строги и студени цветове, съчетанието на именно тези тонове и контрастът, който те създават в рамките на цялостната визия, има безспорен ефект за окото.

Цена и срок

Клиентът на Black Market избра костюмът му да бъде ушит по поръчка. Нашият екип му предложи експертната си преценка, за да направи своя информиран избор по отношение на кройка, цветове и материи, така че след завършването на проекта да се чувства напълно естествено и комфортно в костюма си. ие смятаме, че ако в гардероба на един мъж вече присъства класически черен костюм, е време за следващата стъпка.

Костюм от три части
760лв
сако + панталон + риза + елек + вратовръзка + кърпичка

Сако

Акцентът в този сет е сивото сако, създадено по точните мерки на клиента и по тази причина пасващо му перфектно. То е вталено, с две копчета и тънък ревер.

Сиво сако по поръчка

Панталон

Панталонът е ушит по мярка от черна студена вълна, стеснен от коляното надолу.

Черен панталон по поръчка

Бяла риза

Бялата риза е не само стилно допълнение към всеки официален сет, тя е част от колекцията на всяка мода, защото придава небрежно елегантна нотка към ежедневния тоалет. Направихме я по мярка, за да приляга перфектно по тялото, както всяка друга част от костюма.

Бяла риза по поръчка

Елек

Елекът е този елемент от костюма, който внася живот в него и позволява да се носи по повече от един начин..

Сиво сако по поръчка

Разгледайте още стайлинги