Идентичност по мярка

Знаем, че няма невъзможни неща, и сме готови да материализираме всяка твоя идея за дреха, независимо дали ще я носиш в парка, на работа, в метрото или в някой столичен клуб. Истината е, че няма значение дали слушаш хип хоп или хеви метъл, защото е гарантирано, че с професионалната работа на екипа на Black Market идентичността ти ще бъде ярко изразена, за да си винаги куул.

Широки дънки и фешън излъчване

Най-яките дънки и облекло по твой вкус. Това вече е възможно с дрехи по поръчка и идейните дизайнери на Black Market.

Дънки по поръчка Мъжки дънки Спортни панталони

Концепция и вдъхновение

Задачата ни беше да пресъздадем любим модел на клиента – широки дънки в негов стил, които да бъдат едновременно удобни и подходящи за носене в различни ситуации, предполагащи различни аутфит решения. С този чифт дънки той може да се чувства комфортно и спокойно по време на работния ден, а и да прекара готино на партито вечерта. Вдъхновение черпихме от стрийт стила.

Изготвяне на концепция

Проект

Имахме готов модел, на който трябваше да създадем кройка, с цел да я използваме за изработването на всеки следващ чифт от любимите панталони на клиента, който се довери на професионалната ни преценка. Подбрахме класически деним и от него създадохме интересна интерпретация на класическите дънки.

Изготвяне на проект на мъжка риза и сако
Дънки по поръчка в Black Market

Цена и срок

За изработването на дънките ни бе необходимо около две седмици през, което време направихме и една-две проби.

Мъжки широки дънки
150лв

Широки дънки

Панталонът е широк за по-голямо удобство, а защо не и за по-небрежна визия, с уголемени предни джобове и два задни външни джоба, укрепени с двойни лицеви тегели, за да може клиентът ни да има достатъчно място за необходимите във всекидневието на всеки млад човек устройства – телефон, таблет и т.н.

Мъжки дънки Дънки по поръчка

Разгледайте още стайлинги