Летен ретро аристократизъм

Лятото е време за промяна, време, в което всички му отпускаме края, време за отдих, за наслада, за приключения, за лични празници, за смелост, за експерименти и ново начало. Екипът на Black Market ви представя неустоима визия, изготвена за специалния повод в живота на наш клиент.

Летен аристократизъм

За специалното събитие, в което на клиента ни му предстоеше да вземе участие с ключова роля, той избра нещо нестандартно, а именно спортен летен костюм, изработен от висококачествена ленена материя в екрю

Спортен летен костюм

Концепция и вдъхновение

Няма да останете изненадани, че стилът, в който съчетахме дрехите за визията на мъжа, който ни потърси, е характерен за модата отпреди няколко десетилетия.

Концепция и вдъхновение

Днес този превъзходен светски стил на градските момчета с цялата му изтънченост и екстравагантност, но и удобство и лекота се завръща.

Проект

Трябваше да съчетаем възможността на модата да се актуализира и периодично да повтаря познатото с идентичността на мъжа, който дойде в нашето ателие, за да удовлетворим всички негови изисквания

Проект на костюма

Аксесоари

Аксесоарите са следните: тъмносиня папийонка, т.нар. шапка стетсън/дакота в бежово и кафяво и обувки тип Оксфорд в бяло и бежово с дискретна тъмносиня подметка.

Тъмносиня папийонка и шапка
Костюм по поръчка в Black Market

Цена и срок

Конкретното събитие, за което трябваше да подготвим клиента, доверил се на нашия професионализъм, беше сравнително скоро след първата ни среща и по тази причина се наложи да импровизираме и да селектираме части от сета от избрани марки, като разчитаме на акцентиране чрез аксесоарите и най-вече чрез елека, който ушихме по поръчка.

Елек
100лв

Цялостен стайлинг

За специалното събитие, в което на клиента ни му предстоеше да вземе участие с ключова роля, той избра нещо нестандартно, а именно спортен летен костюм, изработен от висококачествена ленена материя в екрю.

Тъмно сив костюм по поръчка

Спряхме се на изчистена линия и студена вълна в тъмен нюанс на сивото, които избрахме да подчертаем с акцентите във визията – по-необичайни цветове на ризата, вратовръзката и кърпичката за джоб

Елек

Нека разгледаме най-интересната част от сета – елека, ушит от Black Market по поръчка. Предната част на елека е в сиво-бежово, а задната е в екрю, за да подхожда на сакото и панталона. Оригинално решение са белите филетки на елека, а така също и червените му илици.

Тъмно синьо сако по поръчка

Отличаващите се на фона на сиво-бежовото на пръв поглед незначителни елементи в бяло и наситено червено правят впечатление с контраста, който се създава.

Разгледайте още стайлинги