Лятна безтегловност

Закачлива лятна визия, нов и различен стайлинг, показващ добре поддържано тяло и слънчев загар, който да те отличава от всички, обличащи се по калъп. Предлагаме ти да видиш какво създадохме по вкуса и мерките на наша клиентка с нестандартен стил.

Закачлива лятна визия

Летен и удобен гащеризон по идея и поръчка на клиeнта.

Цветен дамски гащеризон Дамски гащеризон Летен гащеризон

Концепция и вдъхновение

Дългоочакваното лято най-сетне е тук, което е повод да разнообразим гардероба си, да добавим цвят и да покажем тяло. Напоследък гащеризоните са изключително популярни и са чудесна опция за всекидневието и за по-специални случаи, но преди всичко подходящ тоалет, с който да се демонстрира индивидуален стил. Тази дреха предразполага към игра с цветове и материи и дамите с по-слаба фигура биха изглеждали много свободни и секси в нея.

Концепция и вдъхновение

Проект

След като решихме да направим гащеризон, се спряхме на лен – удобен и прохладен материал, предпочитан за изработване на летни дрехи. Комбинирахме два цвята – червено и светлосиво с бяло райе. Първо сглобихме двете части и, за да бъде уникален гащеризонът, решихме да наблегнем на горната част: да я изрежем, за да е максимално разголена, и да добавим интересни презрамки.

Концепция и вдъхновение

Цена и срок

За този гащеризон се нуждаехме от няколко проби, затова и не бързахме със срока за изработка.

Гащеризон от два цвята
150лв

Гащеризон от два цвята

Дрехата е от две части от лен. Горната част е изрязана V-образно, за да акцентираме на бюста, с презрамки, а долната част е широка и удобна, изрязана в задната част и завършена със сребърен цип отпред.

Гащеризон от два цвята

Разгледайте още стайлинги