Максимален ефект

За професионалното изработване на официален абитуриентски костюм към нас се обърна един клиент с по-нестандартна фигура и по-голям размер. В Black Market създадохме визия, която да му осигури комфорт и увереност в този важен за него момент.

Костюм и за по-нестандартна фигура

Това, че магазините не предлагат голям номер за теб си е техен проблем, просто те губят като клиент... Ние в Black Market ще те облечем така, че дрехите да са по твоя мярка и да ти стоят чудесно.

Костюм макси размер Голям размер мъжки костюм Мъжки костюм

Концепция и вдъхновение

Имахме задача да облечем човек с нестандартна фигура за абитуриентския му бал. Това беше изключително приятно предизвикателство за нас и възможност да покажем, че всеки може да изглежда добре и най-важното – да се чувства добре. А най-добрата стратегия външно да се демонстрира самочувствие е дрехата и начинът, по който тя се носи. Облеклото трябва да се селектира внимателно не за да прикрие, а за да ни покаже в най-добрата ни светлина.

Концепция и вдъхновение

Проект

В случая единственият и най-добър вариант беше да се направи костюм по поръчка, тъй като може да се моделира според спецификата на фигурата, а не просто да се купува голям размер, без да се отчетат конкретните характеристики на тялото, защото така ефектът би бил отрицателен. Следва подбор на подходящ материал – едноцветни и семпли материи, без всякакви райета и карета. От първостепенно значение е да се наблегне на пропорции и кройка.

Концепция и вдъхновение
Костюм по поръчка в Black Market

Цена и срок

Следваха няколко проби, на които се ориентирахме как да изработим дрехата така, че да покажем най-доброто.

Официален мъжки костюм
760лв
сако + панталон + риза + елек + вратовръзка + кърпичка

Сако

Сакото е най-важната част от костюма, спряхме се на тъмносиво, в графитен нюанс, от студена вълна, изцяло проектирано според фигурата. При скрояването сакото придоби някои специфики: уголемени рамене, по-широки ревери и максимално стеснено около корема, по-къси ръкави, за да се показва маншетът на ризата, което създава по-добър силует на фигурата.

Мъжки костюм за пълен човек

Панталон

Панталонът е от същия материал, подходящ за изработката на този костюм, а именно студена вълна. Скроен е с ниска талия, за да не се намалява размерът на торса.

Панталон

Риза

За такъв тип фигура е хубаво да се избягват карирани или раирани десени и най-доброто решение бе да добавим елегантна и изчистена бяла риза от памук, подходяща за случая.

Бяла мъжка риза

Елек

Елекът е не само задължителна част за тоалет за официален повод, а и дреха, която вталява областта около корема.

Бяла мъжка риза

Аксесоари

И тук подбрахме изчистена черна вратовръзка с нормална ширина (т.е. не тънък модел) и, за да акцентираме върху областта на раменете, добавихме бяла кърпичка.

Мъжко сако

Разгледайте още стайлинги