Небрежна елегантност

Целта на поръчковия проект за абитуриентски костюм този път беше да съчетаем младежкия дух и небрежната визия с нещо индивидуалистично, оригинално и шик. Нестандартните цветови комбинации са изключително актуални, така че решихме да следваме тенденцията. Резултатът е уникалният имидж на абитуриента, оставил се в нашите ръце.

Нестандартни цветови комбинации

Да можеш да съчетаваш цветовете, понякога си е цяло изкуство. Колкото по нестандартна комбинация направите, толкова по-забележими ще бъдете. А за да не се получава от уау ефект в нещо потресаващо, най-добре се доверете на нас специалистите.

Мъжки костюм риза Мъжки елек към костюма Мъжки костюм по поръчка

Концепция и вдъхновение

Осъществяването на подобен проект е подходящо за човек, който има отношение към стайлинга и иска нещо интересно, който иска да е далеч от баналния образ и от абитуриентския масов модел. Потърсихме вдъхновение от дизайнерските решения за звезди като Раян Гослинг, Джон Слатъри и Шая Лебьоф. Нашата задача беше да направим стайлинг от различни цветове, да разчупим класическия костюм и да придадем уникален живот на дрехата, която артистично да заяви характера на самия човек.

Изготвяне на концепция

Проект

За целта решихме да направим целия сет изцяло по поръчка. Най-важното беше да подберем цветовете за отделните дрехи. Решихме основата да е сива и да прибавим цвят в ризата и аксесоарите. Следващата стъпка беше подборът на подходящ материал, за да постигнем перфектен резултат. В Black Market знаем как да постигнем хармония на цвят и материя. Следваха проби, за да бъдат прецизно съгласувани дрехата и тялото и уточнихме всички детайли.

Изготвяне на проект на мъжки костюм
Костюм по поръчка в Black Market

Цена и срок

За този стайлинг си оставихме достатъчно време за проби, а и за да го изпипаме според желанието на клиента.

Мъжки костюм с цветни елементи
760лв
сако + панталон + риза + елек + вратовръзка + кърпичка

Сако

Мъжко сако

Светлосиво вталено сако по поръчка от фина студена вълна с две копчета и тънък ревер.

Панталон

Слим панталон в графитен нюанс на тъмносивото от студена вълна.

Мъжки панталон

Елек

Елекът е изработен от същия плат, като този на панталона, за да запази елегантната визия, когато клиентът е без сако.

Мъжки елек

Риза

Цветът на ризата придава свеж акцент на цялостната визия. Тя е ментово зелена, с вталена кройка.

Мъжка риза

Разгледайте още стайлинги