Нещо спортно-елегантно

Време е за една дълга разходка из парковете на града, а за целта е нужно, разбира се, да имате подходяща нова дреха.

Удобно облекло за свободното време

Този стайлинг идва в подкрепа на думите ни, че в Black Market можете да получите абсолютно всичко, което пожелаете. В случая - нещо спортно-елегантно, по мода на наша клиента, добавящо цяла нова палитра цветове към настъпващото с бързи крачки лято, което всички ние очакваме с нетърпение.

Ежедневно облекло по поръчка Спортно елегантни дрехи Всекидневно облекло

Какво да очаквате?

„В Black Market определено надминаха очакванията ми. Тук може да дойдеш за да си ушиеш не само нещо официално, а и спортно или каквото и да е друго ежедневно облекло. Целият екип работи изключително професионално в крак с модата, а с отношението си към теб те карат да се чувстваш много специален.”

Концепция и вдъхновение

С идването на хубавото време и първите слънчеви дни всеки има нужда да излезе навън и да им се наслади, да прекара ден извън задушния и напрегнат офис. Време е за една дълга разходка из парковете на града, а за целта е нужно, разбира се, да имате подходяща нова дреха, която може и да е по ваш модел и мода. Имахме клиент, който се нуждаеше точно от такъв тоалет. Става въпрос за човек, който прекарва цяла седмица в офис и напрегната среда, докато очаква с нетърпение да се наслади на времето навън. Конкретното желание бе да направим нещо спортно-елегантно, нещо леко и удобно извън изискванията на работната униформа, която е задължителна през цялата седмица. Дреха, с която клиентът ни да се чувства добре през целия свободен ден, прекаран в разходки с любимия си домашен любимец. В този случай тръгнахме от избора на материал, който винаги е актуален и на мода, от който в последствие направихме дрехата. Ключовите думи бяха удобно и елегантно.

Проект

„Бягство от ежедневието и от строгата работна униформа” - това бяха думите на клиента на първата ни среща. Нямаше конкретна идея, но бяхме направили няколко предварителни скици на рокли, от които избрахме модел и предложихме материал, който беше много подходящ за целта - именно лек и удобен. Тъй като не правихме промени на първоначалната скица, направихме само една проба, след което роклята беше готова за дългите разходки на хубавото време. Получи се един много удобен и в тон с ежедневната мода тоалет. В последствие клиентът реши да се сдобие с още една подобна дреха, удобна и небрежно елегантна.

Изготвяне на проект на дамска спортно-елегантна рокля

Аксесоари

Аксесоарите не трябваше да бъдат натрапчиви, а просто лек акцент на тоалета - за това за сивата рокля добавихме гердан със сребърен ефект и няколко гривни, които да бъдат шикозна нотка към стайлинга, а за лилавата добавихме освен бужута и малка чантичка, която е шикозна и модерна.

Спортни обувки/кецове

За да завършим тоалета, трябваше да прибавим удобни обувки - в случая класически ниски кецове Converse, които са едновременно практични и в тон с цялата визия.

Спортни обувки

Чанта и аксесоари

За лилавата рокля подбрахме малка семпла чантичка, която комбинирахме с няколко гривни в същия тон, но различен от цвета на роклята. Целта бе да вкараме допълнителен акцент, който да изпъкне и даде нужния завършек на визията.

Чанта и аксесоари

Цена и срок

За този модел нямахме конкретни срокове, а по-скоро да изпълним идеята - да бъде спортно-елегантна и удобна. И докато правихме пробите и изчиствахме идеята, клиентката дори реши да направим и втора рокля, подобна на мода и стил на тази, която подготвяхме.

Сива рокля
150лв
Лилава рокля
150лв

Дъх на люляк

Хей, готови ли сте за последните дни на лятото? Нашата клиентка със сигурност не бе готова - и точно за това пожела модна рокля, която в идващите студени месеци да и напомня за пролетно-летния аромат на разцъфнали люляци. Все пак сезоните за всеки от нас нямат нищо общо с времето навън, нали така?

Спортно-елегантна лилава рокля

Тъй като клиентът ни имаше бюджет и хареса първата рокля, пожела да направим в последствие още една рокля. Скицирахме още няколко модела, които отново да са удобни, в тон с ежедневната мода и елегантни. Решихме този път да разнообразим новият модел, като се спряхме на светло лилава основа, която точно за този сезон е актуална и на мода.

Дамска лилава рокля

Роклята отново е падаща свободно надолу, с набор в долната част, без ръкави и като закачлив детайл прибавихме яка, която пада свободно на долу.

Спортно-елегантна сива рокля

В гардероба на всяка дама трябва да има няколко задължителни рокли, които да я съпътстват в ежедневните й ангажименти и такава каквато винаги да е актуална и на мода, но твърде често облеклото за свободното време остава на заден план и за това нашето предложение беше да направим именно елегантна рокля за времето в което една жена отдава себе си на релакс и спокойствие.

Дамска рокля по поръчка Сива дамска рокля по поръчка

Роклята е небрежно падаща надолу - тип туника, без ръкави, с плисирана платка, зашита асиметрично върху основата и детайли, които и придават ефирна нотка. Материалът от който е изработена дрехата, е сиво памучно трико, което като цвят е подходящо за всякакви комбинации, а и винаги е хит в модата.

Разгледайте още стайлинги