Последния абитуриентски запой

Ако си от онези, които трудно се разделят с комфорта си или пък с непосредствената си естественост, ако мислиш, че костюми носят само „сватбарите”, то ние от Black Market ще ти покажем, че не само „официалният” анцуг предлага удобство и че трябва да си дадеш шанс да погледнеш себе си с нови очи. Ето и метаморфозата, която постигнахме с наш клиент абитуриент.

Винаги актуален

Има костюми, които ги слагаш само на абитуриентския си бал и никога повече не обличаш, а има и такива в които хем изглеждаш стилно и изискано, хем винаги си остава актуален и можеш да си го обличаш и за други поводи.

Официален мъжки костюм Панталон по поръчка Костюм по поръчка

Концепция и вдъхновение

За някои мъже абитуриентският бал е първото събитие, на което се налага да се облекат официално, и това не е лесна задача. Не е просто да отидеш в случаен магазин, където да се чувстваш длъжен да избереш костюм от множеството стандартни и скучни предложения. Ние искаме още първия път да постигнем най-добрия резултат – клиентът следва да изглежда добре, но и да му бъде удобно. Трябваше да покажем на човек, който активно се занимава със спорт, че външният вид не е само добра фигура. Затова решихме да изработим костюм по поръчка, който допълнително да я подчертае. За тази цел използвахме за вдъхновение визията на една от най-добре облечените звезди в спорта – Дейвид Бекъм.

Изготвяне на концепция

Проект

След като обсъдихме идеята, започнахме работа по проекта, като избрахме подходящи материали и цветове, които да подхождат на човека, защото не само добрата кройка е важна, а и самият стайлинг.

Изготвяне на проект на мъжки костюм

Аксесоари

Аксесоарите са акцентът, който завършва костюма и го прави уникален. За да бъде сетът специален, добавихме вратовръзка от изискан плат в бургундско червено на малки точки и светла кърпичка.

Костюм по поръчка в Black Market

Цена и срок

Следваха няколко проби, за да постигнем най-добрия резултат. Относно срока разполагахме с достатъчно време за да изпипаме нещата.

Официален мъжки костюм
760лв
сако + панталон + риза + елек + вратовръзка + кърпичка

Сако

Мъжко сако

Сакото е вталено, с две копчета, от висококачествена студена вълна с лек блясък. Направено е прецизно след взимане на точни мерки от глава до пети. Изработено е от качествен материал, който гарантира постигане на желания ефект – да накараме човек от първия път да се хареса в костюм и, разбира се, да мисли за следващия.

Панталон

Панталон

Панталонът от същия материал като сакото е модел, прилягащ по тялото.

Мъжки костюм

Елек

Прибавихме елек към костюма, като имахме предвид, че сакото ще се свали в по-ранен момент от абитуриентския бал и трябва да запазим стилната визия на клиента. Елекът е от същия плат като сакото и панталона и е много втален, така че плътно да пасва на тялото.

Мъжки елек

Риза

Ризата е по мярка, от памук и с приятен десен – много фино райе, лилава на цвят и в изключителна степен подхождаща на костюма.

Бяла риза

Разгледайте още стайлинги