Тематично парти

Предстои ви тематично парти и желаете цялостен стайлинг и концепция за по-голям брой хора? Искате да бъдат облечени подобаващо и съобразено с модата. Независимо дали става въпрос за частно парти, бизнес среща или официален повод, то стайлинга ще постави нещата в правилен тон.

Тематично парти с Black Market

Ето как Black Market пресъздаде атмосферата от едноименен сериал, като се вдъхнови от модата на „Сексът и градът” и направи стайлинги за персонала на заведение на което му предстоеше тематичното парти.

Мъжки костюм по поръчка Стайлинг на събитие Стайлинг от Black Market

Концепция и вдъхновение

Към нас се обърна елитно столично заведение, което има традицията да провежда тематични партита веднъж в месеца, за да направим стайлинга за предстоящото събитие. Темата, която предстоеше беше „Сексът и градът” и нашата задача беше да пресъздадем атмосферата и модата от едноименния сериал, като направим стайлинги за персонала на заведението, които ще влязат в ролята на героите от сериала. Трябваше да се доближим максимално до визията на всеки един от тях. Вдъхновихме се от конкретен епизод, в който дамите разпускат, облечени в стилни тоалети по последна мода в елитно заведение с любимия си коктейл в ръка. Целта беше да бъдат стилни, елегантни и забележими като героините в сериала.

Проект

След дълга обиколка из добрите магазини набавихме по две рокли за всяко момиче и подходящите аксесоари и обувки към тях. Направихме и проба, за да сме сигурни, че всичко ще бъде наред с дрехите и ще имаме достатъчно време за грима и прическите. Изпълнихме плана, да бъдем готови с цялостната визия на „героите” преди да дойдат гостите на партито. Ние също решихме да се потопим в атмосферата на партито, да изпием по един коктейл докато го заснемем. Определено работата беше свършена на ниво - екипа беше очарователен с тоалетите които бяхме подбрали като мода за всеки.

Изготвяне на проект на дамска  рокля

Грим

Гримът си позволихме да е по-силен, но съобразен с визията на всяка героиня от сериала, като наблегнахме на най–характерните черти на всяка от тях. Целта беше дамите да бъдат секси, стилни и предизвикателни и с грим в тон с модата, която следваме.

Грим Грим

Прическа

Прическите са другия начин, да оприличим максимално дамите на героините от сериала. Тъй като момичетата имаха подобни коси, ние просто трябваше да ги дооформим. След това ги фиксирахме за да могат да издържат цяла вечер.

Прическа

Аксесоари

Аксесоарите тук трябваше да бъдат внимателно потбрани в зависимост от визията която следвахме при всеки един поотделно. При всички случаи избрахме такива, които са хит в модата.

Обувки

Обувките на всички дами подбрахме да са елегантни и секси. Разбира се в случая беше по важно, те да са по–скоро удобни, тъй като трябваше да са в постоянно движение през цялата вечер.

Обувки

Други аксесоари

За да завършим цялостната визия при някои добавихме и някои други допълнителни аксесоари, като подходящи бижута за дамите, а за кавалера черна папийонка която отново се завръща на мода, за да изпъкне чудесно на бялата риза.

Обици и други аксесоари

Цена и срок

Разполагахме с една седмица, да изпълним целия проект, да предложим идеи и след това да осигурим всички тоалети за вечерта, които да са по мода. Отне ни два дни да изготвим идеен проект, който клиента да одобри според определения от него бюджет.

Бюджет
900лв
рокли + аксесоари + мъжки костюм

Черна рокля с панделка

Тъй като я асоцирахме с главната героиня, която винаги залага на по екстравагантна мода или добавя по-закачливи детайли, избрахме черна секси рокля, до над коляното, с голяма панделка на едната презрамка. Към нея добавихме метални големи гривни, за да подсилим визията.

Черна рокля с панделка

Червена рокля

Дамата, която беше в ролята на най–предизвикателната героиня, облякохме в червена, драпирана рокля с едно рамо до над коляното. Червения цвят си остава винаги впечатляващ и на мода, а тя може да си позволи визия, с която да привлече всеки мъжки поглед върху себе си. Комбинирахме с голяма гривна, украсена с малки метални топчета.

Червена елегантна рокля

Черна рокля без презрамки

Тази героиня не излиза от рамките на консервативната елегантност. Винаги е безупречна и стилна, набляга на класическата мода и изчистени силуети. За нея избрахме малка черна рокля, без презрамки до над коляното и с плисирано деколте. Добавихме към тоалета елегантни перлени обеци и гривна.

Черна рокля без презрамки

Тъмно синя рокля

За дамата, която залага на небрежно елегантната визия избрахме лежерна сатенирана рокля падаща свободно надолу и с колан минаващ през талията. Идеална рокля за ежедневието, а комбинирана с повече бижута, като керамични гривни и висящи обеци, създадохме и прекрасен вечерен тоалет. Тези тип рокли не слизат от мода, тъй като с малко трансформиране с бижута или аксесоари можеш да получиш съвсем различна визия.

Лилава елегантна рокля

Мъжки официален костюм

Естествено обърнахме специално внимание на единствения господин в сценария. Героят му е влиятелна и респектираща персона от елита. За да постигнем тази визия подбрахме елегантен и официален черен костюм, който да създава усещането за класа, мода и стил. Под сакото сложихме подходяща бяла риза, комбинирана с черна папийонка, за да изпъкне като най–изискания джентълмен на събитието.

Черен мъжки костюм

Разгледайте още стайлинги