Шик в лятна нощ

Идеята беше да направим рокля, с която да постигнем стилна, модерна и шикозна визия. Дреха, с която клиентката да избяга от ежедневието и да прекара нощта в елегантна атмосфера.

Перфектната вечерна рокля

Създаването на перфектната вечерна рокля е истинско предизвикателство, но още по-голямо предизвикателство е да се осмелиш да я поискаш. Стане ли факт това обаче, Black Market отново са тук, за да претворят фантазията ти в реалност и да направят еоклята която ще бъде издържана не само от към мода, но и от към перфектно ушиване.

Коктейлна дамска рокля Вечерна дамска рокля Семпла сатенена рокля

Какво да очаквате?

„За да накараме някой да се чувства уверен и да изглежда прекрасно, ние разчитаме на личното отношение, да вникнем в душата на всеки клиент и да се докоснем до неговите желания, защото това е начина да произведем неговите мечти, желания и усещането му за мода и стил.”

Концепция и вдъхновение

За да накараме някой да се чувства уверен и да изглежда прекрасно, ние разчитаме на личното отношение, да вникнем в душата на всеки клиент и да се докоснем до неговите желания, защото това е начина да произведем неговите мечти. А роклята за всяка жена е мечта, нейно отражение, усещането и за мода, дреха която говори вместо нея. Показва жената, която я носи – изтънчена, прелъстителна, влиятелна и ангажирана. Жена, която цени по-стойностнните показатели – качество и уникалност. Имено вдъхновението ни идва от съвременната жена, която иска всичко това.

Проект на дамска рокля

Грим и прическа

В този случай решихме да сложим лек вечерен грим, който да подсили визията. Сложихме лека основа съобразена с цвета на кожата й, и подчертахме с руж скулите. За по-изразителен поглед подходящ за вечерно събитие, използвахме тъмен нюанс на сенките за клепачите. Лек грим с който на всеки тоалет се връзва и при който няма мода.

Грим и прическа

За косата на клиента решихме да направим секси, небрежни вълни. За целта навихме косата с маша, за да се получат стегнати букли. Кичурите около лицето навихме назад, за да бъде открито. След това цялата коса, напръскахме с лак със силна фиксация. Разресохме с пръсти, за да се наместят кичурите и да образуват вълни. Готовата вече прическа фиксирахме отново с лак. Получи се естествено красива и стилна прическа, която в момента е актуална и на мода.

Аксесоари

Тъй като роклята е достатъчно раздвижена и направена от луксозен сатен решихме да заложим на изчистената визия.

Обувки

Другата важна част от тоалета са, обувките. Спряхме се на черен класически елегантен модел на висок ток с отвор на пръстите, който придава по–стройно излъчване на фигурата и прави цялата визия по–елегантна и сесксапилна. Черните обувки винаги са добро решение, тъй като отиват на почти всяка рокля, а и при този цвят няма мода, той е винаги актуален.

Обувки

Цена и срок

За тази коктейлна рокля не бързахме особено, защото имаше някои неща от към идеи, които в процеса на работа трябваше да изчистим с клиентката. Най-важното бе да стане добре ушита и според желанията на клиентката, както се и получи.

Коктейлна рокля
220лв

Вечерна коктейлна рокля

След като се спряхме на роклята като дреха, обсъдихме исканията на клиента, за да можем най-точно да представим предложения, съобразени с желанията и фигурата на клиента. Направихме няколко скици за да се спрем на конкретен модел от световната и българска мода и преминахме на избора на материал - сатен светъл и нежен цвят, едновременно елегантен и удобен, който решихме да комбинираме с мек черен тюл. Дреха, която е добра дългосрочна инвестиция, направена по поръчка, към която клиентката да се привърже за дълго време. След като осигурихме необходимия материал го скроихме. Направихме няколко проби - на първата я коригирахме, за да застане перфектно по фигурата, на следващите уточнихме детайлите, които бяха по проект. Накрая постигнахме целта си – от няколко метра плат да създадем нещо изключително, уникално и изящно и в момента много на мода.

Елегантна дамска рокля

Тъй като роклята е предназначена за вечерно събитие, коктейл или парти, тя трябва да е едновременно стилна и предизвикателна. Ушита по мярка, модела е до коляното без презрамки от сатен, с детайл от черен тюл върху горната част. Върху долната е пришита леко набрана платка от същия сатен и завършена с черен колан през талията. Сатен, тюл и лек набор, все акценти, които са последен писък на модата

Вечерна коктейлна рокля

Разгледайте още стайлинги