Мода и стайлинг от Black Market

Тъмносин костюм

Предимствата на подходящото облекло

От Black Market ви припомняме, че появата на дрехите в живота на хората е постижение на цивилизацията, независимо че днес рядко се замисляме за това. Значенията, които се влагат във всеки детайл от дрехата, представляват своеобразен код, който околните четат. Ето един успех, който постигнахме по отношение на модното послание за делова сериозност в съвременния свят.

Тъмносин костюм от студена вълна

Моден експерт

В нашия екип уважаваме индивидуалното чувство за стил и усещането за мярка на ценителите на красивото. Този мъж знаеше точно какво иска от професионалистите в Black Market и дойде на правилното място, за да го получи.

Тъмносин костюм от студена вълна

Абонамент за изисканост

В Black Market сме безкрайно радостни, когато посрещаме в ателието си клиенти, които идват при нас отново или просто за пореден път, за да подновят гардероба си. Именно към това се стремим: изпълнени модни желания и доволни клиенти. Какво повече можем да искаме като доказателство за оценката на качеството на работата ни?

Тъмносив костюм от студена вълна

В десетката

Ще забележите, че това е запомняща се визия, в която търсен ефект е балансът – един елегантен и оригинален сет, чийто притежател със сигурност се радва на ненатрапчива забележимост в най-разнообразни среди: на работа, на среща, на парти или в бара с приятели.

Класически тъмносив костюм

Класика и мъжка дързост

Визия, която изготвихме за наш клиент, който искаше да внесе известна доза небрежно излъчване към един иначе безупречен външен вид. И тъй като екипът на Black Market работи професионално, а лицето и поведението на клиента ни подсказаха стил отчасти а ла Д-р Хаус, отчасти а ла някое превъплъщение на Джони Деп, добрият резултат беше гарантиран. Виж сам:

Сив костюм

Ключът, който отваря всяка врата

В съвременния свят правилата на играта са ясни. За никого не е тайна, че малко врати остават заключени за добре изглеждащия човек, който знае накъде се е запътил и го показва по всякакъв начин, изразявайки себе си, включително чрез облеклото си.

Класически тъмносив костюм

За костюмите, „продаващи” идеи

Каквото и да работите, знаете колко е важно човек да бъде убедителен, когато говори за това, което прави най-добре, колко е важно да печели доверието на хората около себе си. Е, външният вид е първата стъпка към спечелването на доверието на околните и ние в Black Market ще ви го докажем.

Костюм в сиви нюанси

Асансьор към успеха

Има някои техники, които могат да те отведат до успеха – професионален или личен, или до онова твое Аз, което ти приляга най-плътно и изважда най-доброто от теб на показ. Една от тях е никога да не забравяш за великолепното впечатление на познати и непознати, оставащо след появата ти в подходящ аутфит, и да не подценяваш силата му.

Тъмносин смокинг от студена вълна

Със стил и достойнство

Така си представяме, че следва да се носи хубавият мъжки официален костюм. Клиентът, който се довери на Black Market и на професионализма ни при проектирането и изработването на качествен смокинг, взе активно участие при селекцията и на най-малкия детайл в него и го носи с достойнство и самочувствие – в стила на Бонд, Джеймс Бонд, чиято запазена марка е именно смокингът.

Тъмносиво сако

Костюмирай се !

“Suit yourself up!”: това са думите на легендарния Барни Стинсън от сериала, който всички помним. За най-важните поводи ние бихме препоръчали, вместо да изпитвате търпението си, пробвайки стотици костюми като Барни, да намерите своя, като се доверите на безпогрешната професионална преценка на екипа на Black Market.

Ризата и елака като част от костюма

Няколко неочаквано добри комбинации

Ние в Black Market смятаме, че елегантността , финесът и престижът невинаги вървят ръка за ръка с високомерен изглед и раздразнителен глас, напротив – по-привлекателни са в комбинация с усмивка, жизнерадостно излъчване и чувствителност към обещанията на живота. С удоволствие ви предлагаме да видите няколко аутфит комбинации, които създадохме за наш клиент спортист – мъж с нюх към хубавото в живота и в гардероба и с височина, която го задължава да поръчва своите дрехи.

Ленен спортен костюм

Летен ретро аристократизъм

Лятото е време за промяна, време, в което всички му отпускаме края, време за отдих, за наслада, за приключения, за лични празници, за смелост, за експерименти и ново начало. Екипът на Black Market ви представя неустоима визия, изготвена за специалния повод в живота на наш клиент.

Елегантен костюм, съставен от три части

Игра на тонове

След разпускането и празничната еуфория, завладяла началото на май, и след поредицата почивни дни ти напомняме за другата страна на живота – за важните срещи, за които трябва да се подготвиш подобаващо и навреме. И за делничните задачи, и за празничните поводи няма по-добър помощник по пътя към създаването на изключително впечатление от екипа на Black Market, който с удоволствие предложи свой проект за елегантна визия на клиента ни – професионален български спортист, чието лице може би вече познаваш.

Чено бяла рокля

В страната на чудесата

Има дрехи, които те повдигат на няколко сантиметра от повърхността на земята. Лекота, баланс, изящество. След като уточнихме желанието на дамата, дойде време за конкретизация. Проектът, който екипът ни създаде, беше за дълга рокля, изработена от плат с пеперуден принт.

Червена рокля

Модна визитка

В ателието на Black Market посрещнахме дама, на която не е присъща официалната визия. Предизвикателството в случая беше да постигнем пълно преобразяване, да й създадем лична модна визитка и да я накараме да повярва, че в елегантна рокля може да се чувства също толкова добре, колкото и в ежедневното облекло, с което е свикнала.

Булчинска рокля

Мечтан свят

Казват, че всяка жена още от малко момиченце мечтае за приказна сватба. В Black Market не знаем дали легендите, които се носят, са верни, но бихме казали, че някои мечти за красота, изящество и романтика в един от най-важните дни от живота могат да се сбъднат. Вижте сами:

Семпла коктейлна рокля

Две сватби и половина...

Ето, че за първи път ни се случи да създадем едновременно стайлинги за няколко събития на едно и също лице. Този път имахме задача да ушием и намерим рокли, които да са подходящи за клиентката ни, на която и предстоеше да бъде шаферка на две различни сватби.

Официален костюм и ежедневно облекло

Време за промяна

Не е необходимо да казваме, че в гардероба на всеки уважаващ себе си мъж е нужно да има дрехи за всеки повод, тъй като всеки съвременен човек води динамичен начин на живот и е необходимо да бъде подготвен за всякакъв повод – за работа, свободно време, среща или за по питие вечер.

Цветен костюм

Небрежна елегантност

Целта на поръчковия проект за абитуриентски костюм този път беше да съчетаем младежкия дух и небрежната визия с нещо индивидуалистично, оригинално и шик. Нестандартните цветови комбинации са изключително актуални, така че решихме да следваме тенденцията.

Свеж летен стайлинг

Да намигнеш на света

В Black Market създадохме интернационално стайлинг решение за един мъж с отношение към себе си и към дрехите. Той беше запознат с актуалните тенденции и ни потърси, за да му помогнем да се впише подобаващо в тях с една лятна, гъзарска и убедителна визия. А ти би ли се облякъл в увереност?

Елегантен мъжки костюм

Последния абитуриентски запой

Ако си от онези, които трудно се разделят с комфорта си или пък с непосредствената си естественост, ако мислиш, че костюми носят само „сватбарите”, то ние от Black Market ще ти покажем, че не само „официалният” анцуг предлага удобство и че трябва да си дадеш шанс да погледнеш себе си с нови очи. Ето и метаморфозата, която постигнахме с наш клиент абитуриент.

Мъжки стайлинг за всеки ден

Бонус точки за практичност

Това е още един наш клиент, когото ти представяме, за да се убедиш с очите си в практичната универсалност на дизайнерските решения, които ние в Black Market създаваме винаги и специално за теб.

Тъмносин костюм

Колко е важно да бъдеш сериозен

Предизвикваме те да се осмелиш, да проявиш креативност и да изразиш себе си свободно чрез визията си. Бъди сигурен, че единственото, с което не бихме експериментирали в Black Market, е качеството.

Бежово мъжко сако

Лятна афера

Кой каза, че официалният костюм трябва да е стерилен, тромав и скучен? Не и ние. Лично ние смятаме, че костюмът трябва да отразява настроението на събитието, за което е предназначен. В случая топлото време и приятните поводи ти позволяват точно това, да разчупиш класическия официален силует с по-нестандартни цветови решения - бяло, бежово, синьо.

Мъжки делови костюм

Бизнес класа

Работата в големия град, сериозните ангажименти и постоянните контакти с хора изискват съобразяване с факта, който все повече изследвания потвърждават – доверието в работна среда се базира освен на умения, и на външен вид. В Black Market знаем това.

Ретро рокля

Любима рокля в ретро стил

Представяме класно изпълнение на проект за женствена рокля в ретро стил, вдъхваща аристократичност на осанката и изящност на всяко движение на дамата, която я избра и поръча, доверявайки се на екипа ни.

Елек в камуфлажно зелено

Светлини, камера, действие !

Този път в Black Market имахме за цел да помогнем на наш клиент да влезе, ако не в кожата, то поне в дрехата на своя любим екшън герой – персонажа на Арнолд Шварценегер във филма от края на 80-те „Хищникът”.

Мъжки костюм

Професионализъм с вратовръзка

Офис средата, сериозната работа, високата позиция и отговорността изискват демонстрация на авторитет и професионализъм. Екипът ни изготви проект за строгата визия на наш клиент, държащ на вида си и на впечатлението за непоколебимост, което създава.

Двулицен суичър

Арт истории

Онези, които се занимават с изкуство, са отдадени на това, което създават, с цялото си съзнание. Животът им е свързан с творчество, а въображението им е крачка пред въображението на останалите. И това, уверяваме ви, често си личи по външността им.

Панталон и тениска

Аз искам - революция

Как изглежда днешния човек бунтар, откъснат от светлините на прожектора? Яко! Музикантите са носени по ръба на множество течения, от които винаги може да се подбере най-доброто, а ние сме тук само за да им помогнем.

Дамски костюм

Глътка свеж делови имидж

Въпреки деловата си изисканост женският костюм притежава една особена закачливост, криеща се в изкусителния силует, който придава, привличайки вниманието най-вече с разнообразието в употребата на материали.

Черно мъжко палто

Градски войн

В студените зимни дни палтото се превръща в незаменима част от ежедневното облекло. Именно то е дрехата, която чрез уникалния си дизайн може да открои притежателя си от носещите масова конфекция, предназначена за този сезон.

Коктейлна рокля

Усещане за жена

Всички помним великолепния филм, в който Ал Пачино направи едно от най-брилянтните превъплъщения в кариерата си. Помним и онзи цитат от филма, в който героят му говори за „водопад от къдрици”, сравнява женските устни с първа глътка вино и т.н. В Black Market знаем, че дългата поредица от достойнства на нежния пол се нуждае и от подходящ начин за подчертаването им.

Черна вечерна рокля

Black Label by Black Market

Знаем, че всяка жена трябва да притежава малка черна рокля, а желанието на клиентката ни беше да направим секси интерпретация на роклята. За да бъде стилна и предизвикателна, решихме да я направим да приляга плътно по тялото и да загатнем с полупрозрачен материал.

Цветен дамски гащеризон

Лятна безтегловност

Закачлива лятна визия, нов и различен стайлинг, показващ добре поддържано тяло и слънчев загар, който да те отличава от всички, обличащи се по калъп. Предлагаме ти да видиш какво създадохме по вкуса и мерките на наша клиентка с нестандартен стил.

Голям размер мъжки костюм

Максимален ефект

За професионалното изработване на официален абитуриентски костюм към нас се обърна един клиент с по-нестандартна фигура и по-голям размер. В Black Market създадохме визия, която да му осигури комфорт и увереност в този важен за него момент.

Tениска по поръчка

Втора кожа

Към нас се обърна човек, който държи всяка негова дреха да притежава уникален и неповторим белег. Заехме се да изработим проект за тишърт с изрисувани графични изображения.

В страната на чудесата

В страната на чудесата

Има дрехи, които те повдигат на няколко сантиметра от повърхността на земята. Лекота, баланс, изящество. Дрехи, които са правени само за теб. Тази рокля е една от тях и е знак за безпогрешното чувство за стил на дамата, която се довери на професионалните услуги на Black Market.

Мъжко палто

Градски шик

Имахме задачата да изготвим ежедневен и в същото време небрежно елегантен сет, който да изпълнява функцията на стилна и комфортна униформа за забързаното всекидневие на наш клиент.

Дамско палто

Зимна приказка

Шик и комфорт. Да, това са двете неща, които трябваше да съчетаем в ушиването на палто за наша клиентка. Едно палто, което да е едновременно елегантно и удобно, да не е строго, а да подчертава младежкия дух.

Дамска рокля с цветя

Златна среда

Всяка жена в определен момент има нужда от рокля, която нито е твърде официална, нито твърде сладникава и претрупана, но същевременно би била адекватна за всеки един повод, а в Black Market знаем как да намираме тази златна среда.

Суичър с качулка

С две лица

Чудите се дали покрай всички бални рокли и по-официални облекла, които създаваме, можем да се справим и също толкова добре, когато става въпрос и за по-спортно облекло? Настоящият стайлинг идва, за да отговори „да” на този въпрос.

Черно на бяло

Черно на бяло

Тениската с лично послание винаги е била идеален подарък за близките хора. В този случай ни се довери човек, който търси уникална дреха за свой приятел.

Авангардно

Акцентът прави авангардното

Задачата ни се състоеше в това да направим провокативен и авангарден тоалет предназначен за човек, нуждаещ се от дрехи, за посещението на тематични партита.

Стайлинг в ретро стил

Винтидж през 21 век

Не, никой от нас не помни пролетта на 1952 г., нито имаме под ръка машина на времето, за да се върнем половин век назад. Истината е, че отново използвахме най-силните си оръжия - труда и отдадеността си - и превърнахме една съвременна красавица в убийствена винтидж принцеса.

Стайлинг за клуб

Shaker Maker

Изтъкнат познавач на британската алтернативна сцена, известен клубен DJ и нещо като легенда на нощния живот в София. Както виждате, когато се забъркаш с нас, да изглеждаш като някой от братята Gallagher не изглежда ретроградно дори днес, почти двайсет години след като те превзеха световните стадиони.

Стайлинг за сцена

Дами, без господа

Дами, отегчени ли сте от стандартното женско облекло? Търсите нещо с повече отношение и тежест? Ръководната роля на жената расте с всеки ден, и за да следва тази посока, тя трябва да изглежда подобаващо.

Официална бална рокля

Aбитуриентски бал

Абитуриентският бал несъмнено е едно от най-важните събития в живота на повечето млади хора и както при всеки такъв повод, ние от Black Market сме тук, за да му придадем различно измерение.

Стайлинг на ежедневно облекло

Шик в лятна нощ

Идеята беше да направим рокля, с която да постигнем стилна и шикозна визия. Дреха, с която клиентката да избяга от ежедневието и да прекара нощта в елегантна атмосфера.

Официална бална рокля

Бална рокля

Създаването на поредна бална рокля от нас не бе плод на случайност, а на факта, че ако някой иска да бъде далеч от типичния за абитуриентските балове кич. В Black Market можем да направим най-доброто предложение - и от естетическа, и от финансова гледна точка.

Стайлинг на ежедневно облекло

Втори път наоколо

Не мина много време, преди да потърсят услугите ни отново. Е, какво по-голямо признание от щастлив клиент, който повторно чука на вратата ти?

Стайлинг спортно-елегантен стил

Добрите момчета

Да-да-да-да-да, и аз смятам, че по принцип съм добро момче, освен когато не реша нещо друго . Но и в двата случая за нищо на света не се отказвам от папийонката си.

Стайлинг на парти

Тематично парти с Black Market

Предстои ви тематично парти и желаете цялостен стайлинг и концепция за по-голям брой хора? Независимо дали става въпрос за частно парти, бизнес среща или официален повод, то стайлинга ще постави нещата в правилен тон.

Нещо спортно елегантно

Нещо спортно-елегантно

Този стайлинг идва в подкрепа на думите ни, че в Black Market можете да получите абсолютно всичко, което пожелаете. В случая - нещо спортно-елегантно, добавящо цяла нова палитра цветове към настъпващото с бързи крачки лято, което всички ние очакваме с нетърпение.

Ежедневни мъжки дрехи

Hello, Lora Palmer

“Специален Агент Дейл Купър докладва, добро утро...” Ъ-ъ-ъ-ъ, така де, ако не той, то поне това, което би трябвало да представлява според нас.

Стайлинг на ежедневно облекло

Дрехите казват всичко

Напомняме ти, че за някои хора тези дни са нещо повече от синоним на „парти”. Tочно по тази причина те имат нужда да изглеждат спретнати, но същевременно достатъчно „достъпни”, за да се чувстват комфортно във всеки един момент и да не се притесняват да бъдат център на внимание. Ние знаем как да постигнем този баланс.

Стайлинг на ежедневно облекло

Рокенрола ли си?

За да приличаш на британски гангстер вече не е нужно да си Джейсън Стейтъм. Нито да се занимаваш с префърцунени лондонски бутици. И още по-малко да се разделяш с четирицифрени суми. Ако не ни вярваш, звънни на Гай Ричи.

Мъжко палто

Демонична елегантност

Палтото е вталено, а силуетът – издължен, с двуредно закопчаване. Материалът е вълна с текстура „рибена кост”, която придава дълбочина на изчистената линия.

Широки мъжки дънки

Идентичност по мярка

Задачата ни беше да пресъздадем любим модел на клиента – широки дънки в негов стил, които да бъдат едновременно удобни и подходящи за носене в различни ситуации, предполагащи различни аутфит решения.

Панталон и риза

Студентска класа

Времената се менят и нищо не остава такова каквото е било преди. Младите хорa особено силно усещат промените и дават всичко от себе си да наваксват. По този повод се наложи да създадем визиятa на съвременният студент, такъв какъвто е.

Черна рокля на точки

Вечния десен

Както повечето жени и тази наша клиентка обожава да разнообразява своя гардероб с нови и свежи дрехи. Тя ни потърси с конкретна идея и повод, като желанието и беше да получи висококачествена, стилна но не задължаваща рокля по повод осми март.

Тъмно син костюм

Следващо ниво

Повишението в работата е един добър повод да се почерпиш...с нови дрехи, които да отговарят на твоята по-висока позиция, вдъхвайки авторитета на изкачилият се на следващото ниво мъж. За целта няма по-добър избор от поръчков костюм, който да извади на показ най-доброто от теб.

В Black Market ще се погрижим за твоята визия от игла до конец

Кроене детайли Проба сако

Ушито по поръчка

Знаем, че през 21-ви век индивидуалността е всичко. Предразсъдъците отдавна не бива да са нещо определящо нито за мисленето, нито за дрехите в гардероба ти. Именно за това искаме да акцентираме върху услугата „Ушито по поръчка”, която предлагаме. Защото тя е най-добрият начин да намериш себе си в свят, в който хиляди брандове проповядват своите разбирания за това какво е стил и мода. С напредването на годините все повече хора ще се опитват усилено да те убедят, че ти си лична карта, която се самоидентифицира с различни марки, но истината винаги ще бъде съвсем друга. Ти преди всичко си личност. Точно това искаме да ти напомним ние.

Чанта и бижута

Аксесоари

Аксесоарите са онези малки акценти, които поставят окончателните щрихи върху визията ти. За някои те са просто детайли от второстепенно значение, но ние сме на друго мнение. Защо? Защото, за да твърдиш, че имаш стил е важно да обръщаш внимание и на аксесоарите.

Избрани марки

Black Market си партнира с някои от най-уважаваните и доказали се модни брандове на пазара. Искрено вярваме, че съвместната ни работа ще помогне както на нас, така и на тях да достигаме по-лесно до хората, които имат нужда от нещо колкото ново и различно, толкова и класическо и познато.